JOM JADI GENG!

Monday, March 28, 2011

JALAN-JALAN NAIK KETA API..

Hai..Assalammualaikum..

huhu..hari minggU xde aktiviti menariK pOn..sabtU..pegi TesCo  Xtra CheraS beLi barang dapUr...sbLm masOk teSco dh warning budaK berdua ni..xmOh nangiS2..kLu nangiS...maK tinggaLkn je korang kt sini..dan mcm biaSa dorg aKn jawab...OK.. yeLa tu OK..jap lagi..ade je benda yg naK ni..maK korang ni dh arif sgtLa ngan peeL korang brdua... ayah pon dh warning..sape mintaK aisKrim..ayah bwk dia g jumpa doktOr gigi..biar kena cabUt gigi. .. si Rabiatul salah dengar dia bleh cKp "yeah..yeah..bOleh mkn aiSklim.."..aKu cKpla ngan dia..mana boLeh mkn aiskrim...paStu dia jwb" ayah yg kate"...ade je benda yg nak djawab..paStu ckp ngan dia...ayah kate xLeh mkn...nnti rOngaK gigi...dia pon cKp.."ooohhhh" sKema tOL la anaK akU sorang ni...heheh...bknnya kedekut naK belikan aiSkrim utk anak2..tapi time ni dorang tengah selsema dan batUk..kesian dorang..kang mlm xLeh tidO..asyiK batUk je...


Bila  lalu je tepi peti aiSkrim..RabiatuL  leh cKp..xLeh  mKn aiSkrim kan maK..nnti rOngak gigi..hahah..bagUs anaK2...bijak..bijaK...http://www.emocutez.comnaSib baiK x bUat perangai..


habiS menshOpping kan diri...on the way naK g ke keta...ayah dia sOh singgah kt tmpt mainan jap..ayah yg nak singgah..bknnya anaK2 dia..huhu..yeLah..nak happykan dorang..apeLa sgt...meSti lama kt sini...sO hubby pon bwk budaK berdua ni naik keta api ni...aritU dOrang sebOk nak naiK lrt.lrt kt sini xde..naik jeLah keta api ni..tren gaK..huhu..cuma bezanya keta api ni kena bayar..naik lrt x yah bayar....hihi..



gambar mmg x Cantik langsung..guna HP je...tp nk uplOad gak..aLah..korang teKa jeLah camner rupa keta api tu ye..heheh..buDak baJu pinK ngan merah tuLah gerangan anaK aku..dOk dlm tu..dh x heran ngan maK ayah dah...cukup 3 roUnd..keta api tu pon smpiLah ke destinaSinya..hahah..klu naK jauh lagi..bayar lagi yek...naSib baiK la dorang ni naK turun..klU x alamatnya..keta api tu mmg dh reserved utk dorng berdua jeLah..http://www.emocutez.com


turun..turun...sudah sampai..turun...

Sian pLak tengOk dorg camni..tapi nak buat camner..maSa utK baLik..hehe..neXt time ..naiK lagi...
http://www.emocutez.com


habiS  naiK keta api....on the way nak g kat parKing sKali lagi hubby nak singgah...kali ni singgah kt kedai.. wonderpet plak.. haha.. suka ati aKu je menamakan kedai wOnderpet..sbnarnya akU x praSan pLak ape nama kedai tu...http://www.emocutez.com


sumaiyah tengOk rabbit..syOk toL dia tngOk rabbit...smpai bila nK baLik pOn siap babai lagi kt Rabbit tu..meSti rabbit tu kata" ade akU kesah"..hahah.. http://www.emocutez.combknnya naK beLi pOn..jln2 je cUci mata..akU ni bknnya bLeh sgt ngan binatang berbULu ni..sbbnya aKu ada asthma..heheh..sO tengOk2 jeLah..haha..dh habiS tngOk wOnderpet..teruS g parKing..naSib baiK dh x jumpa kedai2 lagi dah..kLu x meSti singgah lagi..huhu..dah x larat ni...http://www.emocutez.com




No comments:

Post a Comment