JOM JADI GENG!

Friday, March 18, 2011

TIDO...TIDO...TIDO...

Hai..Assalammualaikum...

Kita BertemU keMbaLi...Ceeeewaaahhhh..Cam baCa berita pLak..hehe..dulu berangan nak jadi pembaCa berita..tapi angan2 jeLah...xde jadi pOn...hehe..eh..eh..akU bkn nak stOry saL angan-angan minah jenin akU yek.hehe..soryy..

minggU lepaS, dlm kete akU sempat amiK gambO sumaiyah dan RabiatuL yg tengah tidO dLm kete..xde la speseL apa Pon...cuma aKu suKe tengOk sumaiyah tidO camni..heheh..x senOnOh nyer maK kan..MySpace

aSalnya merajUk ngan aDik dia..tu yg Landing kt sitU...laSt-laSt tidO teruS...penat dah kejUt..dia bUat x taU je...nganTuk sangat La tuh..sO akU biarKan je dia tidO..klU dia lengUh nnti..bangUn la tuh...sian pOn ade tengOk dia tidO kt situ..tapi dh panggiL x nak bangUn nak buat camner

MySpace


budOk bajU merah niLah pUncanya..heheh..keCik je org nya..tapi kUasa dia kUat...dia sedaP tidO atas riba mak..kakak pLak terseLit di ceLah seat...tapi Sumaiyah tidO kt situ jap je..kan akU dh ckP klU dia lengUh dia mesTi bangUN..bila akU dOk panggiL dia..last dia nyahUt gak panggiLan puLau aku..heheh...dia bLeh ckp.."nape maK?" kakak ngantUk ni..." ade je jawapan dia...paStu akU ckp kLu ngantuk tido kt atas kusi ni...bukan tidO kat ceLah tu..lasT dia bangun paStu smbung tidO atas seat....sampaiLah kitorg sampai umah maK akU pon..dia stiLL tidO lagi..ngantUk ye...xper...xper..TIDO..TIDO..mak pOn nak TIDO gak...ZZZZzzzzzzZZZZzzzzZZZMySpace

4 comments:

  1. ala siannye si akk...bekorban demi adik...hehehhe

    ReplyDelete
  2. salam...
    sempoinya akak tidoq....

    ReplyDelete
  3. merajuk ngan adik..tu yg main blasah je tidO...

    ReplyDelete