JOM JADI GENG!

Tuesday, April 12, 2011

AKTIVITI MALAM HARI

Hai..Assalammualaikum...

Lama dh rasanya X upDate bLog ni..huhu..cam pOyO2 je kan?hehe...hari ni nak Share sketLa aktiviti aKu mLm tadi.... bLn lepaS aKu ada La beLi  kain Felt..ngan segaLa maCam brg2 lagi utk aktiviti "keraStangan" aKu ni..hehe..bkn kraftangan..

dah Lama tersimpan...x guna2 plak..kang kain tu menangiS pLak sbb aKu x gunaKan dia..( tinggi tuL imaginasi aKu ni kan?) sO, mlm tadi lepas abih kemas rumah, basUh baju, dan bagi anak2 makan..aKu muLakanlah aktiViti aKu utk menggunting kain felt.. cadangnya naK bUat hair cLip..x tauLah leh jadi ke X ni...taU sbb apa? tengOk ni....

 budaK berdUa ni dah standbY nak menghancUrkan butang2 akU..http://www.emocutez.com
Hah..dah muLa dah...UsiK sana..UsiK sini...http://www.emocutez.com
isshhhhhhhhhh...ni yg maLeh ni....huhu...http://www.emocutez.com


iniLah faktOr yg menyebabKan aKu maLas nak bUat bila ada dorg ni..kaCooo je...maiN butang..main gunting..main benaNg..ishhh..taPi hati aKu ni merOnta-rOnta naK bUat juga..wah..wah..bahaSa x leh bLah kan?http://www.emocutez.com aKu mmg minat "kerastangan" ni..sO akU biarkan jeLah dOrng main2 butang tu..dOrang bknnya buat sepah pOn..cuma tuKar tempat butang tu je..susun ikUt kaler lah..mCm2  lah dorng buat.."ate..teman bior jelah..udah x larat teman nak melarang..".. orang yg berSabar x kan rugi kan?????   Kah..Kah..Kah..sabar nye Lah aKu ni kan...Xde maKnanya...dan Inilah haSilnya...

http://www.emocutez.comPink dah semeStinya sumaiyah dah cOp dulu..RabiatuL amiK hijau...



yang Ade bunGa Rabiatul punya...yang guna bUtang Sumaiyah punyer...yuhuuuuuu..berjaya jugaK aKu menyiapkannya..x sempat naK amiK gambar dorang paKai hair cLip ni..huhu..walaupOn biasa je..tapi aKu pUaS hati..sbb aKu buat sendiri utK anaK2 aKu...betoi taK?..betoi..betoi..betOi...

-aDiOS-

2 comments:

  1. he he he...betul tu...walaupun kerastangan menjadi jugak kraftangan tu...kira ok la keras2 pun dapat bebudak tu pake klip yang mak deorang buatkan....

    ReplyDelete
  2. hehe..tul Fizah...walaupOn kerastangan..ade gak rupa bentuk hair cLip..haha...

    ReplyDelete