JOM JADI GENG!

Saturday, November 30, 2013

Telekung Cardigan Lea Thurayya


Assalammualaikum,

Bz sikit sejak akhir-akhir ni..hehe..bz sangat la...kihkihkih..alhamdullillah..bisnes inner tu makin maju..cuma ada sedikit masalah ngan supplier tu..tapi dia dah kata nak setelkn harini..so tunggu dan lihat jelah..
apa pon kalau ada lagi yang berminat nak order inner neck berdagu ni,  meh cepat2 pm/sms/whatsApp aku yer..InsyaAllah..aku akan cuba memenuhi kehendak korang...

Tapi hari ni aku nak share sikit pasal telekung cardigan Lea Thurayya ni...

LEA THURAYYA...PERTAMA di MALAYSIA!!! Cardigan yang boleh ditransform menjadi telekung.. atau telekung yang boleh ditransform menjadi cardigan...

1. Ia tidak melekap pada badan seperti yang digambarkan oleh sesetengah pihak.. kerana bahagian lengan kami dah besarkan dan tidak ikut bentuk pinggang kerana ukuran lurus. tiada "dart"

2. Bahagian hujung lengan juga kami dah buatkan cuff untuk kemasan bhgian pergelangan tangan supaya aurat terpelihara

3. Kain jenis bergetah supaya mudah nak ambil wudhuk

4. Bahagian hooded yang direka khas untuk dililit seperti "shawl" 
memudahkan lagi solat kerana terus boleh ttup dagu.

CePat!!Apa tunggu lagi hanya RM135 PM/SMS/WhatsApp saya di 016-2598684..


















Telekung ni memang dah banyak terjual..alhamdullillah..kalau ada yang berminat boleh hubungi aku yer..

        -Wassalam-

2 comments:

  1. sedap sedap nama anak kat atas tu hee....
    cantik juga koleksi muslimah ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdullillah..tq OZIE MAHSA atas pujian..
      memang cantik ..berminat mehla..hehe

      Delete