JOM JADI GENG!

Thursday, November 7, 2013

Happy Birthday To Me..

Assalammualaikum,

Huh..mood berblog makin menjadi-jadik sekarang ni..hehe.. Hari ni 7-Nov-2013 merupakan Hari jadi tuan belog yang ke ____tahun..heheh..Rahsia kunun...Hari jadi yang ke 29 tahun..Apa??? Ingtkn baru 20 Tahun kan...??? Tak kelakar Ok..

Alhamdullillah..Hari ni dah genap umur aku 29 Tahun..umur 29 dah ada 4 anak..Okla tu kan..Alhamdullillah, rezeki Allah bagi..

Pagi2 biasalah kawan2 FB dah wish Birthday dekat FB aku..Hubby pon X terlepas gak wish birthday aku..Alah aku pon x kesah..wish ke tidak ke...apa ada hal.
 Pagi2 Birthday Girl breakfast Kuih muih jer...perut dah lapo sangat..al maklumlah..aku kan ibu yang menyusukan anak..jadi memang cepat beno lapornyer..



Gambar kuih ngan air pon nak ada watermark kan...hihi..biarlah..ni jer breakfast aku..waktu membeli tu blagak sgt..amik smpi 6 ketul..tapi tak abih pon...Kopi pon Tak abih..tulah..Orang Tamak selalu_____.. isi sendiri..

Syukur Alhamdullillah..masih diberi kesempatan untuk menghirup udara CipataanMu Ya Allah. Moga aku dapat mebesarkan anak-anak aku dengan baik dan semoga keluarga aku sentiasa di lindungi Allah.. 
Aku tak mintak hadiah mahal2..sebab keluarga aku adalah hadiah yang paling mahal yang aku ada...(Tapi kalau dpt pon ok jugak kan...kihkihkih.)



-Love you sweetheart-
Feeling Loved_____

    Wassalam
-m@kadawiyah-



No comments:

Post a Comment