JOM JADI GENG!

Thursday, December 26, 2013

MemanjaKan Diri


Assalammualaikum,

Lama gaK tak buat entry baru..hehe..tetiba angin Cik M dah datang..tu yang malas nak menaip tu..rasa cam eh..nanti penat jari jemari saya..kikiki..Over sangat..

Semalam kan ke cuti Krismas..sO, saya dan anak beranak dOk umah jer..Niat hati nak g beli barang dapur, tapi sbb Pikir Jumaat ni dah nak balik kg...nantilah beli..maLas nak kemas ..malas lagi..ishh..entahlah..

So aktiviti saya cuma dOk umah jer. Kebetulan plak anak2 buah datang umah..alah umah dorang pon kt tgkt 9 jer..xdeLah jauh. tapi sebab mak dorang dah berhenti kerja dan dah jadi Fully Housewife, sO dah lama gak tak jumpa dorang. Dorang pOn asyik request nak bermlm kat rumah kitorang jer. so smlm, panggil dorang dtg rumah..

Mula-mula main jer, pastu en suami bagi latihan matematik utk Amani dan Sumaiyah. sebab thun depan dorang dah darjah satu. kena amik exam dulu untuk tentukan kelas..Dahtu kenalah biasakan dorang dengan soalan-soalan ni..




Study elok2 yer darling..jangan studO sudahhh...

Sambil en suami ajar dOrang saya buat ni..


Tanjat tak....hehehe


Lip mask bagai....

waktu paKai mask kat muka tu. saya jalan cam king kOng, takutkan Umar...dia pOn terkedek-kedek la lari..cam takut sangat..Aishah plak tengah tido..tu yang saya memanjakan diri..cewahhhh..manja la sangat...Lip mask n shishedO mask tu saya beli kat SAL..dia ni staff kat Opis..so senanglah beli ngan dia..harga pOn berbaloi-baloi..tak caya g terjah sendiri FB dia... 

en suami hanya mampu menggelengkan kepala tatkala saya jadi king kOng mengejar Umar..kekeke..eleh..nak jOin skali la tu..tapi segan ngan anak buah dia..hihi..Ya ampuuunn..


lepas kejar dia, dia sambung tngOk tV jap..pastu saya kejar lagi..muahahahahaha..

itu jer aktiviti semalam.. tak best pOn..tapi saya suka jer..hehehe..

eh nak share gambar anak-anak..



Aisyah dah 7 bulan..maKan banyak ok..serOnok sangat tengOk dia mkn..love u la dik...muKa tu jgn garang sangat yer...



Sedapnyer dia tidO...siap tutup telinga lagi..bising kOt..bila nampak dia tido camtu, ckp ngan en suami. pastu dia kata nak amik gambar la tuh...isshhh..over tau...tau-tau jer ..malu mak...




Aisyah dan kakak-kakak..Umar hilang entah kemana..kemana lagi depan tV la tuh.layan Hi-5...

Oklah tu jer nak citer..Daaaaaa...

     -Wassalam-

2 comments:

  1. muka aisyah kt walker sorg2 tu cm akaklh...cik kiah junior... hihihihi...

    ReplyDelete