JOM JADI GENG!

Tuesday, August 26, 2014

Makan, makan...dan makan...


Assalammualaikum..


Khamis lepas ada buat jamuan raya kat opis..Kali ni diorang buat kat worksyop.  Tetiba worksyop yang penuh ngan minyak bagai..tu bleh jadi lawa plak..kihkih..


 Siap ada kaler tema lagii...Hijau plak tu..ikutkan je lah kan..I ok jer..Hijau ke merah ker..I follow..kali ni buat style stall...so ada byk department dan banyak menu dan banyak stall. Company sponsor nasi beriani ngan kambing golek..fuhhh..dap..dap...untuk department kitorang sponsor lemang ngan rendang ayam jer..sonang baitu.. tapi nak deco-deco stall ni..I tak kreatif..dah la barang2 nak deco pon xde...nasib tempat sendiri..leh gak curi sana sikit...sini sikit..eh  bukan curi..pinjam...pastu, nasib gak lelaki  ramai..boleh gunakan kudrat diorang..hehe...


Nilah gadis penyeri department kitorang..haha..gadis la sangat..semuanya mak n bini orang. Tudung Hijau ngan baju pink jer single..tapi baju pink tu dah nak kawin pon minggu tu..kihkih..lemang 20 batang jer..sekejap jer setel...Tu yang siap bleh sembang tu..tugas saya susun lemang dalam tray jer pon..sangat tak mencabar..hahaha..




Meraikan hari terakhir Aisyah sebelum bergelar isteri...hehe...


makan time...


saya paling suka ngan gambar ni..kihkih..why la muka saya serius giler ni...


Makan..makan...dan makan...Alhamdullillah..kenyang..kambing di golek kat luar...malas nak g skodeng kambing kena golek..dapatla rasa sikit..oklah..not bad...tak sempat nak snap gambar makanan..sebab dah lapar sangat...ni pon banyak gambar subsidi je ni...hahaha..

Habis jer makan, Puan Mai buat suprise bagi bakal pengantin baru bunga tangan manik yang dia DIY. Cantikkkk..saya ada lah tolong ikat bunga tu..hahaha..terkejut dia dapat suprise dari Puan Mai...Puan Mai yg tudung cream tu yer..hehe...


Bakal Pengantin....Pasni nak kacau Aisyah kena mintak izin dulu..hahaha..


Over tak gambar ni..hahaha..nampak sangat lakonan...

sekian...tu jer nak cerita......daaaaaaa....


1 comment:

  1. sy suka gambar tang lassssttttt skali...teetttt!

    ReplyDelete