JOM JADI GENG!

Monday, February 21, 2011

JALAN-JALAN DI KLCC

Hai..Assalammualaikum..

Lama dah x update citer sal anak2 dara aku tu. dua 3 menjak ni bz sket..sket je bZnya..tp mals nk update yg byknya..heheh

Sabtu xde aktiviti menarik nk buat, sbbnya hubby keja mlm so siangnya byk dhabiskn dengan tidooo..http://www.emocutez.comZZZZzzzz..hehe..sO aku dOk umah je melayan anaK2 je..Ahad tu hubby kate nk bwk budak berdua ni g KLCC..bwk g mandi kt kOlam tu..suka lah depa 2 org tu kate nk g mandi..nk g air terjun lain..cam malas je..sO pg tu parking kete kt steSen LRT Damai..naik tren je g KLCC..heheh..kan ke kami dua org ni staff setia LRT..naik free..leh bawak suku saKat lgi...apaLagi..gunaLah kemudahan yg ade..nak naik kete  nak bayo parking lagi..mcm2 hal..

lagupOn budaK berdua ni mmg suke naik LRT..heheh..makbapak keja LRT..anak2 jarang dpt naik..sian..sian..sbbnya MakbapaK dn jemu ngaDap tren ni nak Oii..sO..paham2 jeLah..hehepaham ke dOrang?ntahLah.. dLm LRT x sempat nak amik gambar..sbb berdiri..pegang budaK lagi..kang merayau pLak dua org budak Ni..

sampai je KLCC..dengan bangganya kakak dan adik nak terjun masOk kOlam..eleh...cam dalam je..hehe..
hehe..suke tOl dorang dpt mandi Kolam..
Nilah dia penjaga bUdOk..pemantaU bebaS yg teLah aku Lantik tuk memantaU anak2..http://www.emocutez.com

Isshh aku dh boSan ni nunggu bebudOk ni mandi..dorang ni..klu dh mandi kOlam..mmg susah nak naik..isHH..xper..penjaga budOk ka ade..bior dia je setelkan..heheh..akhirnya dgn xrelanya bebudok tu naik jugak..hihi..rupanya ayah dah ckp..jom g makan ayam..patutLah nak naik..pandai umpan Anak ngan ayam ye..mentang-mentanglah faveret dorg ayam..bagUS..bagUs..bagUs..

niLah antara pic di Mc D Ampang Park..kan ke naik tren free..asyik melawat stesen je lah..heheh..x sempat nak snap ape yg di oder..sbbnya semua sebOk menikmati mknanan yg di oder. http://www.emocutez.com


paS mkn..terUs naik tren baLik ke Damai pLak..sbbnya budaK berdua ni maSing2 dh mula nak buat Hal..ngantUk la tu..letih berendam..Bila dah sampai kete Rabiatul dh selamat BooobOOOm...ZZZZZzzzzzz...http://www.emocutez.com

http://www.emocutez.com

1 comment: