JOM JADI GENG!

Tuesday, October 4, 2011

HAPPY BIRTHDAY MY GIRLZZZ

Assalammualaikum..

Hai..tetiba cam rajin je nak update bLog dua 3 harini..heheh.. Jumaat Lepas, adalah buat potong kek sket sempena hari jadi Sumaiyah dan Rabiatul. Sebenarnya Sumaiyah nyer Birthday bln lepas..tapi dah lambat buat, maKa aku dan hubby sepakat buat je skali ngan Rabiatul..Rabiatul nyer birthday bln ni, w.pon blom sampai pon lagi tarikhnya..xperlah..

Dri masuk bulan September..Sumaiyah dOk request kek birthday..siap nak letak muKa dia ngan muKa sepupu dia skaLi..aikkk..lebih nampak..selagi x dpt..selagi tuLah dia dok tnya kek..

Aku pon dok servey la online..kek yg best2..akhirnya amik keputusan mintaK toLong kat adik ipar aKu cariKan sbb dia je rajin tempah kek ni...lgpOn kat opis dia..kawan2 dia byk yg buat bisnes kek ni..alhamdullillah..dpt lah kek ni..



kek chocolate cheese dlm 1kg lebih...gambar ni punyalah susah nak decide..bkn susah ape..ayah dia pLak yg asyik tukar gambar je...klu ikUt aKu..boleh je gambar apapon asalkan gambar dorang berdua..sebab nnti nak potong gaK... hehehehheh..aku pOn dah x tau..birthday ayah ke ..birthday anak..



Ayah sebOk dOk letaK lilin...


Sumaiyah dOk perati je..takut tercucuk muKa dia



Tara..dah siap letak lilin...




Rabiatul last skali tiup....nafas x cukup panjang..hahah..tu pon kena nyalakan baLik..sbb dia je x dpt tiup..sian budak kecik ni...



Ayah yg potong kek tu..


budak ni dah warning "jangan makan muKa kite yer"...


ayah dan anak-anaknya...




yeaha..dapat hadiah dr Mak De...barbie dan rumah.

MakDe gak yg kena buKa hadiah..Thanks ye MakDe..

Nilah rumah Barbie...barbie nyer ntah kat mna..


MakDe je yg bg hadiah..mak ngan ayah dia ???????? bagi kasih sayang je..hahah...majlis ni bukanlah majlis besar pon..xde makanan lain pon kecuali kek je..sebab pas potong kek nak g merayau..hahhah..jadi mkn jelah kek tu yer... apapon aku happy bila anak2 aku happy... buat Sumaiyah dan Rabiatul moga kalian berdua akan jadi anak yg solehah...dan akan jadi kakak yg baik..insyaAllah... Mak sayaaaaaanngggggg korang...MySpace

2 comments: