JOM JADI GENG!

Tuesday, December 2, 2014

Dah Hujung Tahun


Assalammualaikum..

Huh..rindu giler babeng ngan blog saya yang tak seberapa ni..bz sket ngan anak2 sejak diorang cuti sekolah ni..

Sempena cuti sekolah..saya daftarkan anak dara berdua tu kelas fardhu Ain dan Alquran di masjid dekat dengan rumah. Adalah aktiviti yang diorang nak buat, kalau tak dok melepak kat taska jer..boring jugak..berbaloi gak hantar..bayar rm20 sorang..selama sebulan. Moga diorang berdua dapat ilmu yang bermanfaat. Tak kisahla bape bayaran asalkan ilmu yang diorang dapat tu berguna untuk diorang. 

Kejap jer masa berlalu kan. Pejam celik..pejam celik..rupanya dah hujung tahun. Tahun depan Rabiatul plak sekolah.. Camner la budak kecik kenot tu nak galas beg...kihkih..kurus jer..Mesti dia buli kakak ni..hehehe...

Nak beli baju sekolah untuk dia pon susah gak ni, xde saiz dia...tapi bagus gak..beli saiz besar..pakai lah dua tiga tahun..Jimat duit..hahaha..melampau kan..

Ni pon tak prepare lagi barang-barang untuk sekolah diorang.. nantilah..dah hujung bulan nanti, baru gi beli...skang ni saya pon agak sebok nak menghabiskan kerja2 untuk tahun ni..tahun depan lagi berlambak kerja nak di buat..huhu..adatla kan..kerja..

Oklah..saya nak buat kerja dulu..thanks yer..sebab sudi baca karangan merapu di pagi hari..hihi..Peace Yo...


9 comments:

  1. Salam kenal dan salam singgah...

    SELAMAT TAHUN BARU 2015

    semoga tahun mendatang akan menjanjikan kebahagiaan untuk semua... aminnnn

    ReplyDelete
  2. Nice blog
    Jom singgah blog www.drawermama.com
    Macam-macam ada

    ReplyDelete
  3. hello saya blog walking ne...
    tolong kunjungi balik ya

    http://cewebirahi.blogspot.com/
    http://platinum21.blogspot.com/
    http://kpoplups.blogspot.com/
    http://indobokep45.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. "blogwalking" ikuti link bawah

      Saya baru bukan saja komputer atau Aplikasi yang terjangkit Virus, ternyata Web dan blog juga bisa terserang Virus, hal ini baru saya ketahui setelah mendownload File dan ternyata File tersebut tersdeteksi terinfeksi Virus Trojan oleh anti virus AVG versi gratis , ga sengaja iseng pengen lebih tau tentang si trojan ini saya mengklik link yang di rekomendasikan AVG antivirus untuk lebih tau tentang informasi virus tersebut simak disini http://bit.ly/1OGDym6

      Delete
  4. "blogwalkin"

    Saya baru bukan saja komputer atau Aplikasi yang terjangkit Virus, ternyata Web dan blog juga bisa terserang Virus, hal ini baru saya ketahui setelah mendownload File dan ternyata File tersebut tersdeteksi terinfeksi Virus Trojan oleh anti virus AVG versi gratis , ga sengaja iseng pengen lebih tau tentang si trojan ini saya mengklik link yang di rekomendasikan AVG antivirus untuk lebih tau tentang informasi virus tersebut simak disini http://bit.ly/1OGDym6

    ReplyDelete
  5. sehat sehat ya mbak. jika mbak mau beli mini motor, bisa juga kunjungi web saya mbak di http://www.danmogot.com/

    semua tentang mini motor lengkap banget mbak. di jamin deh

    ReplyDelete
  6. Специально для Вас мы собрали анкеты лучших проституток - Реальные фото проституток. Обворожительная стриптизерша составит компанию состоятельному мужчине. Подробности встречи по телефону.

    ReplyDelete