JOM JADI GENG!

Thursday, February 24, 2011

HEARTBEAT PLAK!!

Hai..Assalammualaikum..

sejak 2 menjak ni..tengOk byk sgt citer saL heartbeat ni..aku pon nak try la bukak...dan yg beStnyer biLer di bgtau yg xde effect kt Nuffnang..lg lah aku teruja..jOm kawan2 kLik kt banner ni jap..





korang mmg best r..Klik kt sini..tq..tq..
ni ade Tutorial tuk join Heartbeat ni..ni pon aku copy kt blog Mama Zharfan

utk memberi semangat dan bukti kpd uolls betapa Heartbeat ni boleh jd membukit, sila lah skodeng my latest earnings yer...jgn malu2...;)


saper nak bagi duit free2 kan..so far me dh berjaya mengumpul  RM 342.35 tu --me dh cash out 2 kali so far..me request cash out manual ie via email ajer, duit direct masuk dlm akaun maybank me, cepat and hassle free!! tp kalau nak request cek pun boleh jer..me lagi suka direct bank transfer)
now menunggu utk cash out 3rd time --sambil peram2 dulu tu...

uolls yg dh join HB, MESTI promo2 agar ur frens/readers/followers register bwh u..
bkn ala...free registration ajer pun..bkn kena bayar ke apa pun utk register, then tepek jer banner kat blog masing2..tak kuar duit satu sen pun, tp sebaliknya, akan mula dpt duit bila org click and income masyukkk bila org register lps click ur banner..

gliterati nuffnang? ooo, jgn risau, tak affect pun, not at all, 100% me guarantee!! me dh tanya Nuffnang direct pun!! no worries ok!! Heartbeat bukan competitor Nuffnang pun, sbb HB jual brg2 souvenir, bukan advertising company mcm Nuffnang or innity(pakcik hijau) etc.

uolls yg belum register, ni me copy paste full tutorial, me amik dari blog anje a.k.a mama balqis . tq yer anje--laju income HB anje tau--dh nak cecah RM200 tu..less than 2 months babe!!

so far, those yg dh boleh cash out hasil heartbeat ni ialah anje, miza yusof, cute mum...and there will be more and more -- lagi cepat join, lagi cepat membukit income tu!! Jgn tunggu lama2..

nilah tutorialnya:

mula2 klik banner heartbeat kat blog me ni yer...






2. Klik Icon Hearbeat seperti yang me bulatkan tu


3. Klik CREATE ACCOUNT dan isi kesemua maklumat berkenaan


4. Masukkan Password Email Address then klik I agree HeartBeat's Terms of service then klik continue


5. Then dah create account klik Join HB!Affiliate seperti kotak merah diatas




6. Klik Online Application (seperti yang ditunjukkan diatas)
then isi kesemua maklumat yang diperlukan
7. Masukkan maklumat mengenai Blog anda (seperti contoh borang diatas)


.
8. Pilih cara pembayaran yang hendak dibuat kepada anda...
then klik continue



9. Klik My HB!Affiliate untuk mendapatkan code iklan heartBeat

10. Klik GET A CODE (seperti lampiran diatas)



11. Copy Code2 yang anda kehendaki(bertanda merah bulat), ada 4 code untuk iklan Heartbeat
 (seperti lampiran yang bertanda kotak merah blah atas)--setaip code adalah unik/tak sama utk setiap member heartbeat tau (mcm nuffnang punya code gaklah)

Pastu korang letaklah Code Heartbeat cam code Nuffnang gak..sama je...
sama-samaLah kita manFaatkan apa yg baiK..insyaAllah..Good Luck My frenz...


MySpace

6 comments:

  1. salam...
    waaa...promote sakan aaa...bagus..moga murah rejeki...

    ReplyDelete
  2. salam sis...
    TQ 4 sharing...nak try jugak la..

    ReplyDelete
  3. saya pun dah join..klik2 HB mak @dawiyah ye..

    ReplyDelete
  4. salam..sy dh buat tp nuffnang sy jd biasa..pastu buang HB tu br akaun nuffnang jd status glitterati...

    JOM LAWAT:

    RozSyah nak kena gosip liar??

    ReplyDelete
  5. mai la kilk heartbeat gk...gk br daftar kemarin...huhuhu takde income lagi....

    ReplyDelete